widecomlogo

Menu:

 

Direktlänk:

- ROC-Access

 

 

Välkommen till WideCom!

Vi hjälper dig att hitta lösningar för alla typer av kommunikations- och larmöverföringsobjekt. Lösningar finns för både vanlig telefonlinje (PSTN), GSM/GPRS och TCP/IP.

Vår senaste produkt är ROC (Remote Object Controller) vilken ger kommunikationsmöjligheter för i stort sett varje objekt. Den är väldigt flexibel i en enkel konfigurationsmiljö och kan även programmeras att utföra riktiga speciallösningar med ett smidigt scriptspråk.

roc

En ROC ger enorma möjligheter för övervakning och fjärrstyrning. Med en flexibel grund hanterar den de flesta objekt som kräver kontroll och styrning. I grunden är det en larmsändare för vidareförmedling av larm och statusmeddelanden via telefonlinje, GSM/GPRS och IP. Men det är även så mycket mer...

Det går att fjärrmässigt varifrån som helst i världen uppdatera konfigureringar, se live-status på objektets mätvärden, hämta information om vad som händer i systemet och göra specialprogrammeringar som är helt unika för just en specifik enhet.

Allt programmeras enkelt via ett web-gränssnitt.

Bygga ut systemet

Via olika expansionsenheter går det att ytterligare anpassa funktionaliteten med till exempel lokala indikeringstablåer, GSM/GPRS-modem för trådlös uppkoppling mot nätet, i/o-moduler för att utöka antalet in- och utgångar.

Läs gärna mer om systemet här, eller gå till www.roc-access.com för att prova hur allt hänger ihop!